Resolució de la consellera de Treball i Formació de 6 d' agost de 2008, per la qual es modifica la resolució de la consellera de Treball i Formació de 13 de novembre de 2007, per la qual s'aprova la convocatòria per concedir subvencions públiques destinades a dur a terme accions complementàries i d'acompanyament de la formació, d'àmbit autonòmic, en aplicació de l'Ordre TAS/2782/2004, de 30 de juliol, modificada per l'Ordre TAS/2124/2005, de 17 de juny, per la qual s'estableixen les bases reguladores per concedir les subvencions esmentades

Sección3.- D'altres disposicions
EmisorConselleria de Treball i Formacio
Rango de LeyResolució

Resolució de la consellera de Treball i Formació de 6 d' agost de 2008, per la qual es modifica la resolució de la consellera de Treball i Formació de 13 de novembre de 2007, per la qual s'aprova la convocatòria per concedir subvencions públiques destinades a dur a terme accions complementàries i d'acompanyament de la formació, d'àmbit autonòmic, en aplicació de l'Ordre TAS/2782/2004, de 30 de juliol, modificada per l'Ordre TAS/2124/2005, de 17 de juny, per la qual s'estableixen les bases reguladores per concedir les subvencions esmentades 1. Atesa la Resolució de la consellera de Treball i Formació , de dia 13 de novembre de 2007, per la qual s'aprova la convocatòria per concedir subvencions públiques destinades a dur a terme accions complementàries i d'acompanyament de la formació, d'àmbit autonòmic, en aplicació de l'Ordre TAS/2782/2004, de 30 de juliol, modificada per l'Ordre TAS/2124/2005, de 17 de juny, per la qual s'estableixen les bases reguladores per concedir les subvencions esmentades, cofinançades per Fons Social Europeu (FSE).

  1. D'acord amb l'apartat vint-i-dosè de la Resolució, la justificació de costs i la liquidació econòmica de les subvencions s'han de regir per que estableix l'apartat dissetè i l'annex de l'Ordre TAS/2782/2004, de 30 de juliol i d'acord amb l'apartat vint-i-tresè de la Resolució, el termini per presentar la documentació preceptiva és d'un mes, després del termini d'execució corresponent al projecte.

  2. Pel que fa a aquesta liquidació econòmica, d'acord amb l'establert en les bases reguladores, el beneficiari haurà de justificar les despeses corresponents a l'execució del projecte.

  3. Les despeses se justificaran amb factures i altres documents de valor probatori, en original o fotocopia acarada, amb el detall suficient per a acreditar la correcta aplicació dels fons. Aquests documents hauran de complir els requisits establerts en el Reial Decret 1496/2003, de 28 de novembre, pel que s'aprova el Reglament que regula les obligacions de facturació.

  4. Atès el curt termini per a la justificació i que la temporalitat de la presentació de les factures és, en moltes ocasions superior als trenta dies, resulta materialment impossible que s'efectuï el pagament de totes les despeses derivades de l'acció aprovada, en el termini d'un mes des de la seva finalització, i per aquest motiu s'ha considerat convenient ampliar el termini per presentar la justificació de les despeses.

Per tot això,

Resolç Primer. Modificar el...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR